Behang Ideeën

Behang ideeën! Vanwege het feit dat je natuurlijk ook wat aan je muur moet plakken. Of wilt plakken, dit is een vrij land, heb ik een paar behang suggesties.

Omdat het hier een vrij land is wilde ik naast de kip nu ook maar eens een lans breken voor:

Het Varken

Dit arme dier heeft de laatste tijd nogal wat te verduren gehad. Niet alleen in de slachthuizen maar door de intense discriminatie door bepaalde groepen. Het varken is een lief, nuttig, intelligent sociaal dier. Wanneer u bezoek denkt te zullen hebben van bepaalde groepen die het niet zo hebben op varkens dan kan ik u het volgende behang aanbevelen:

 

Dit prachtige behang bestaat uit 8 panelen die je aan de muur kunt bevestigen. Zelf zou ik dat zo doen zodat je het weer weg kunt halen wanneer bepaalde bezoekers weg zijn. De afmetingen, een breedte van 372 centimeter en een hoogte van 270 centimeter, kunnen een muur aardig bedekken. Leuk als u bezoekers bij komen eten en je dit behang zo plaatst dat ze er steeds tegen aankijken. De "wraak van het varken" zeg maar.

 

Andere dieren welke nogal slachtoffers zijn van een bepaalde overtuiging

 

Voornamelijk in bepaalde landen en bij nieuwkomers hier uit die landen zijn het schaap en de geit dubbel de pineut. Of ze worden ritueel geofferd (lees: barbaars geslacht) of intiem mishandeld. Wanneer u visite uit de genoemde groep verwacht en je wilt ze gunstig stemmen zonder bloedbad of u wilt zakendoen met iemand uit die groep dan raad ik u het volgende behang aan:

Het Schaap

De Geit

Bij dit behang zou ik wel vochtige doekjes paraat houden, je weet nooit hoe de bezoeker reageert.

Aangezien ook van dit behang de afmetingen met een breedte van 279 centimeter en een hoogte van 270 centimeter de bedekkingsgraad fors is kunt ook hiermee een muur aardig bedekken. Ook dit behang bestaat uit verschillende panelen en wanneer u niet constant tegen een schapenkop wilt aankijken dan zou je ook dit zo "afneembaar" kunnen maken.

Gaat de voorkeur van uw bezoek meer uit naar een geit dan kunt u natuurlijk ook deze eens bekijken. Niet echt behang en bedoeld voor een buitenlocatie zoals de tuin. Maar ach je kunt het ook gewoon binnen ophangen natuurlijk:

 

Ook bij dit behang zou ik wel vochtige doekjes paraat houden, je weet ook hier nooit hoe de bezoeker reageert.

De Hond

Mocht je ook je bedenkingen hebben over hoe eerder genoemde groepen denken over honden dan is dit bord een goed idee. Aangezien het dan ook niet uitmaakt of je wel of geen honden hebt want dit bord voorkomt hoogstwaarschijnlijk dat de visite van die bepaalde groepen je huis betreedt. Het is geen behang, die is lastig te vinden merkte ik, maar vooral een preventieve suggestie:

Uiteraard is er ook de mogelijkheid zelf een foto te maken en deze te laten verwerken: Behangtips TopDoek

Of zoek bij Pixabay.com, hier kun je je registreren en rechtenvrije foto's neerladen. Je kunt er ook zelf foto's opladen trouwens!

Hond via Pixabay

Maak een Gratis Website met JouwWeb