Blog

Ideaal voor voormalig politici na hun ontslag!

Zeker die politici die na hun ontslag als bewindspersoon niet veel om handen hebben en zo wijs zijn maar even pas op de plaats te maken. Wat is er dan beter dan de tijd door te komen dan wat te "ondernemen" in huis en tuin? Misschien het goede voorbeeld nemen door zelf kippen te gaan houden? En zo een (kleine) bijdrage te leveren aan het tegengaan van de bio-industrie? Wellicht zelf groente te gaan kweken en dat gaat natuurlijk stukken beter met je eigen tuinkas! Voor het betere snoeiwerk en daardoor mooier bloeiende bloemen en planten kun je ook hier terecht.

Aangezien bepaalde voormalig bestuurders waarschijnlijk wel van wat uiterlijk vertoon houden, ook in de tuin, staan hier ook tips over het houden van koi karpers.

Heb je toch iets om te showen! Bij alles voor de tuin vind je een ruim assortiment m.b.t bloemen, planten en gereedschappen.

Voor binnenshuis, zeker wanneer je wachtgeld op is en je toch moet bezuinigen, kun je met Freds's bouwtekeningen bijna alles zelf maken. En hoef je niet met je zeurende kroost naar de bouwmarkt. Bouwtekeningen met maten en benodigde materialen zodat je niet te veel aanschaft.